Welcome to ieza's blog , follow me if you like me . tanxie danxie :)

I heart my followers

Thursday, 17 November 2011

sickness

huwaaa ni semua gara gara makan non stop la ni . sampai tak tawu punca boleh keracunan ape , thank God la tak terok mana ..huu tak nak ne tahan at wad .. leh gila kot if stay at wad , ngn bau busuk ubat segala ..ahh tidak ! aduhh macam mana la boleh keracunan makanan kannnn . hadoiii starting sakit perut n muntah muntah malam kelmarin till tgh ari semalam ..huu lemah gila badan terasa haaa . nk bangun pun tak larat rasanya . den petang ckt dalam pukul 2stengah baru cam OK ckt kott , den pegi klinik , checkup n amek ubat pe patot ditemani mama n adik *si tampok manggis* hihi . sebab dorang smua tahu iza ni mmg tak gemar bebenaw g klinik n makan ubat pe tah lagi nak amek ubat , kannn . huhu tapi terharu gila semalam gak la my lil bro si tampok tu caring semacam ..hikhikhik sampai g klinik pon dy teman , kannnn . teeeheee . suka suka suka . huhu nak pe pun cakap je c tampok sedia berkhidmat .. haaa gitu . HAHA . cantu nak la sakit slalu hehe boleh ? HAHA err sampai cni je kott . kbai ! muaks 

No comments:

Post a Comment