Welcome to ieza's blog , follow me if you like me . tanxie danxie :)

I heart my followers

Sunday, 4 November 2012

broken



-xoxo-

Thursday, 4 October 2012

Boboiboy

hye !! haha teruja nya today !excited smileymy 1st anak buah , babyboy lagi haa .. dah selamat dilahirkan awal pagi tadi jam 8:30 pagi at hospital selayang kalau tak silap lah . hehe . syukur Alhamdulillah ! now dah langsung tak boleh duduk diam dah tak sabar sangat nak balek rumah mama babah nak hug kiss kiss boboiboy mummy ni ! haaa biee wait k esok petang mummy sampai ! huhu mesti cute . macam mummy dia jugak ! phewww ~ his name ? err blom rename lagi , ni mesti sebab kena tunggu his mummy dia ni balek dulu baru rename ! rename sama sama ..ohsem ! huhu haaa tak sabar nyaaaaa !!!
agak agak ada cute cani tak ? kompom lah lagi comel dari yang ni .hak hak 

-mummy-

Wednesday, 3 October 2012

Give me Strength

hurmm hye guys . sorry lately so bz lah . with a lot of assignment , final project and my final exam yang just around the corner . hurmm now rasa stress sangat . asyik nak melenting je haa . pantang orang salah sikit . ohh God ! penatlah . ya Allah moga Kau berkati perjalanan hidupku permudahkanlah segalanya . Amin 
Korang korang pon doakanlah yang terbaik buat iza . and to you guys too blush InsyaAllah !


-lost-

Thursday, 16 August 2012

Lebaran

hey hye guys ..smiley today nak gerak balek ke kampung halaman .. hewhew ..tak sabar rasanya , even tak de prepare pape pon fer dis lebaran .. ngan baju raya tak de , kasot raya tak de jugak ..haha serba serbi tak de .. jadi beraya di dalam kesederhanaan sahaja , sambut lebaran bersama famiy tersayang pun dah cukup bahagia :) even stengah orang cakap .. hari raya ni serba serbi semua nak kena BARU yedak .. tapi izaa tak la kot .. haaa hambar ..hehe dis year sama jugak ngan taon taon lain ..beraya at uma family at selangor je .. nak balek kampung kelantan , rantau panjang jumpa saudara mara n hajat nak kumpul duit raya banyak banyak tak kesampaian jugakk ..haaa sdeyh pdeyh ! hihi smiley k la guys , izaa nak sambung packing barang barang .. hehe tak sabar nak balek jumpa mama babah wink
 k la pape pon korang .. nak wish Selamat Menyambut hari Lebaran yang bakal menjelang tak lame je lagi k ..ampon dan maaf dipinta buat semua jikalau ada yang terasa hati , terkasar bahasa and so on .. ohkay laa ,
 DaaaaCurrent mood happy 
 -SalamAidilfitri-