Welcome to ieza's blog , follow me if you like me . tanxie danxie :)

I heart my followers

Sunday, 15 April 2012

feelin so down

hurmm apa khabar cinta ? apa khabar sayang ? apa khabar rindu ? ntah apa la yang aku pk skunk ni .. hurmm lately slalu sangat rasa sebak , tiba tiba je mengalir air mata , nape la hati ni keep on thnking of him . sayang , aku rindu giler kat kaw weyh .. hurmm i'm just a human being .. tak lari dari wat silap kan .. maaf cz slalu wat kaw serabot , rimas ngan hal hal itu ini .. i just need you , i'm sorry .. kasih , kenapa kaw slalu berubah-rubah ? kaw yang wat aku slalu confused .. kalau betol sayang , janganlah tinggalkan aku  sgsorang , hidup dengan bayang bayang kaw .. aku rindu semua tentang kita .. aku minta maaf weyh , aku tawu aku tak pandai jaga pasaan kaw .. aku tak pandai nak happykan kaw .. sorry .. aku bukan cam orang lain , aku tak reti nak jadi orang lain .. pape pown weyh aku rindu sangat kaw .. aku rindu semua tentang kita .. aku tak tawu la kaw engat aku ke tak ..pk ke tak pasal aku , tu smua lantaklah , yang aku tawu aku rindu sangat our moment .. mnta maaf sayang , kasih , rindu .. hopeflly kaw pon hmm tak pe la .. huu pe la en aku dok ngarot ni .. take care .. pape pon wish ur best of luck fr everything . wssalam .
Ps i Love you till the end .
-missyoulikecrazy-

No comments:

Post a Comment