Welcome to ieza's blog , follow me if you like me . tanxie danxie :)

I heart my followers

Thursday, 12 April 2012

final final final . erghh !

hey hye ;) atototoiii sume cht ? aishh lately serabot giler la palotak . ngan masalah mengalahkan menteri , ishh now da dekat sangat ngan final exam . aduhhhh sem ni cam ta ley sttle laa .. belaja ape un susahnya lahaiii nak focus , den nak paham lagi la .. adoi adoi adoi .. hurmm cane ea nak let go je sume benda yang karot marot and tak penting dari palotak ni ? ishh kan bagos boley delete remove cantu je pe yang kite taknak kan ?hmmm ni lagi kita taknak pk lagi lahaiii benda 2 datang wat serabot palotak ...pastu mula la pk nak wat itu lah nak wat ini lahh . adoiii ..hmm Ya Allah , permudahkanlah jalan bagi aku ya Allah .. hope sangat la kan everythings brjalan ngan lancar . Amin ~ 
pape pon .. wish me luck on final exam ni ..huhu and at korang korang jugak ;) wish ur BEST LUCK !
wssalam 

No comments:

Post a Comment