Welcome to ieza's blog , follow me if you like me . tanxie danxie :)

I heart my followers

Thursday, 16 August 2012

Lebaran

hey hye guys ..smiley today nak gerak balek ke kampung halaman .. hewhew ..tak sabar rasanya , even tak de prepare pape pon fer dis lebaran .. ngan baju raya tak de , kasot raya tak de jugak ..haha serba serbi tak de .. jadi beraya di dalam kesederhanaan sahaja , sambut lebaran bersama famiy tersayang pun dah cukup bahagia :) even stengah orang cakap .. hari raya ni serba serbi semua nak kena BARU yedak .. tapi izaa tak la kot .. haaa hambar ..hehe dis year sama jugak ngan taon taon lain ..beraya at uma family at selangor je .. nak balek kampung kelantan , rantau panjang jumpa saudara mara n hajat nak kumpul duit raya banyak banyak tak kesampaian jugakk ..haaa sdeyh pdeyh ! hihi smiley k la guys , izaa nak sambung packing barang barang .. hehe tak sabar nak balek jumpa mama babah wink
 k la pape pon korang .. nak wish Selamat Menyambut hari Lebaran yang bakal menjelang tak lame je lagi k ..ampon dan maaf dipinta buat semua jikalau ada yang terasa hati , terkasar bahasa and so on .. ohkay laa ,
 DaaaaCurrent mood happy 
 -SalamAidilfitri-

No comments:

Post a Comment