Welcome to ieza's blog , follow me if you like me . tanxie danxie :)

I heart my followers

Thursday, 4 October 2012

Boboiboy

hye !! haha teruja nya today !excited smileymy 1st anak buah , babyboy lagi haa .. dah selamat dilahirkan awal pagi tadi jam 8:30 pagi at hospital selayang kalau tak silap lah . hehe . syukur Alhamdulillah ! now dah langsung tak boleh duduk diam dah tak sabar sangat nak balek rumah mama babah nak hug kiss kiss boboiboy mummy ni ! haaa biee wait k esok petang mummy sampai ! huhu mesti cute . macam mummy dia jugak ! phewww ~ his name ? err blom rename lagi , ni mesti sebab kena tunggu his mummy dia ni balek dulu baru rename ! rename sama sama ..ohsem ! huhu haaa tak sabar nyaaaaa !!!
agak agak ada cute cani tak ? kompom lah lagi comel dari yang ni .hak hak 

-mummy-

No comments:

Post a Comment